industrial

logo pgi torrella web

Més de 50 anys d’experiència

PGI TORRELLA neix de l’aliança de dos enginyeries referents del sector: PGI, una empresa líder en el camp de les instal·lacions amb més de 20 anys d’experiència i PROIN Torrella, un referent en el disseny de naus industrials amb més de 50 anys d’experiència. Aquesta aliança permet oferir al client un servei integral d’arquitectura i enginyeria en el disseny de sites industrials.

L’abast dels serveis de PGI Insudtrial és global. Una vegada determinats els requisits inicials per part del client que té clar el procés industrial i/o logístic que vol implantar, estudiant des del sól industrial fins a l’últim detall de l’edificació.

L’equip de PGI TORRELLA ha realitzat més de 1500 projectes en tots els sectors industrials i de serveis. Una part significativa de l’activitat es desenvolupa en projectes de clients que demostren la seva fidelitat en sol·licitar els serveis dels seus professionals de forma continuada.

PGI TORRELLA ofereix una àmplia gama de serveis integrals (Enginyeria i Arquitectura d’Edificació Industrial i Instal·lacions MEPs, Enginyeria d’Estructures, Consultoria en Eficiència Energètica, Sostenibilitat i Medi ambient…) a través d’actuacions globals que engloben tot el desenvolupament del Projecte, la construcció de l’edifici i la seva posada en marxa i manteniment

La nostre filosofia:

  • Independència total pel que fa a subministradors, contractistes i grups financers: només ens devem als nostres clients.
  • Orientació́ i servei complet al client pel que fa a una adequada solució funcional i tècnica.
  • Ser un equip de total confiança pel nostre client, condició bàsica per aconseguir l’èxit en cada projecte.
  • El nostre equip humà, amb una sòlida formació tècnica i una àmplia experiència professional, és la garantía en totes les nostres actuacions: les organitzacions valen el que valen les persones.
  • Tot projecte és un nou repte que ens plantegem amb ànim innovador.

PGI TORRELLA pertany a les següents associacions:

  • ASINCA:(Tecniberia-FIDIC) Patronal d’Empreses d’Enginyeria de Catalunya, de la que Torrella és soci fundador.
  • ACI: Associació de Consultores de Instal·lacions de Catalunya (ESPANYA), de la qual PGI Engineering és soci fundador
  • AEM: Associació d’Empreses de Manteniment.
  • CEEC: Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya (ESPANYA)