internacional

logo pgi internacional

Una solució integral i global

Durant la seva dilatada carrera com a Empresa d’Enginyeria, PGI Engineering ha participat en el disseny i construcció de més de 2.500 projectes, treballant per tot tipus de clients, nacionals i internacionals.

Des del 2004 PGI va apostar per augmentar la serva presència internacional, inaugurant la seva primera filiar internacional a Miami (USA). Actualment tenim seus a:

  • Àfrica-Àsia-l'Orient Mitjà: Casablanca (Morocco)
  • Europa: Barcelona (Spain), Camp de Tarragona (Spain), Girona (Spain), Madrid (Spain) y París (France)
  • Amèrica del Sud: La Paz (Bolívia), Lima (Perú) y Potosí (Bolívia)
  • Amèrica del Nord-Carib: Mèxic (CdM)
  • I a través dels nostres consorcis i acords de col·laboració -joint venture- tenim presència a Brasil (Sao Paulo), Colòmbia (Bogotà), Xile (Santiago), Kuwait (City), Suïssa (Ginebra i Lausanne) i USA (Miami).

Gràcies a la nostra capacitat d’aprenentatge i adaptació als mercats locals, hem estat capaços de cobrir les seves necessitats, sumant la nostra experiència prèvia a la dels tècnics locals i creant equips de treball multiculturals i multidisciplinaris.

A través d’ aquesta presència internacional hem desenvolupat projectes a tot el món: Andorra, Angola, Aràbia Saudí, Argèlia, Argentina, Bielorrusia, Bolívia, Colòmbia, Congo, Xile, Xina, Dubai, Espanya, França, Haití, Honduras, Kazajastan, Kuwait, Mèxic, Polònia, Suïssa, USA...

 mapa mundo trans

FRANÇA - B+P INGÉNIERIE

B+P Ingénierie neix de l’associació de PGI (enginyeria de instal·lacions) amb BIS Structures (enginyeria d’estructures). De la unió d’aquestes empreses, neix un equip multidisciplinari de més de 100 professionals especialitzats a l'enginyeria integral de projectes d'edificació (BET Bâtiments) per als mercats francòfons mediterranis (principalment França i el Marroc).

 mapa francia trans