qui som

PGI Grup participa des del 1992 a diverses societats d'enginyeria i consultoria tècnica especialitzada en instal·lacions MEP, integrant serveis de disseny, supervisió, manteniment, energia,... de tot tipus d'edificis, i ha realitzat més de 3.000 projectes per tot el món.

Aquesta identitat acompanya a PGI a la seva expansió nacional i internacional mitjantçant presència pròpia i acords de col·laboració -joint venture- als mercats d'Europa (Espanya, França i Suïssa principalment), Àfrica, Àsia i l'Orient Mijtà (Kuwait i el Marroc), Amèrica del Sud (Bolívia, Brasil, Colombia, Xile i Perú) i Amèrica del Nord-Carib (Mèxic i USA).

Les persones que formen part de PGI, tenen formació pluridisciplinària tant en àrees com en mercats per tal d’aproximar-se i entendre millor les necessitats dels clients, ajustar els serveis a les necessitats reals del projecte i realitzar els treballs més adequats en cada moment.

La nostra visió

Som una empresa que garanteix la professionalitat i qualitat dels seus treballs. Compromesos amb la satisfacció dels clients, treballadors i col·laboradors, amb el creixement social, la conservació del medi ambient i amb el desenvolupament professional i personal dels nostres treballadors i les nostres treballadores.

Els nostres valors

Compromís amb el client i la imatge de la marca
Equip humà i treball en equip
Compromís amb la Qualitat Total
Agilitat, adaptabilitat i flexibilitat
Ètica i responsabilitat Social i Mediambiental

La nostra gestió

Tota l’experiència de PGI ENGINEERING s’ha utilitzat per desenvolupar la seva pròpia metodologia i processos de treball, documentats i implantats en un Sistema de Gestió de la Qualitat, Medi ambient i Energia segons els requisits de les Normes UNE-EN-ISO 9001, 14.001 i 50.001.